KARRIÄR

Karriär

Vill du utvecklas med spännande och utmanande projekt? Uppskattar du gemenskapen i en liten och kompetent organisation? Vill du ha rätt uppbackning för att växa i din yrkesroll? Vi tror att trivsel är en förutsättning för utveckling och goda prestationer. Om du tror att delaktighet och tillgänglighet är viktiga delar för våra kunders utveckling är du välkommen att kontakta oss.

Calvia söker nu:

  

Utvecklare och Projektledare till Göteborg 

Erfaren utvecklare Java/C# med intresse för Machine Learning

Vi har nöjda kunder som efterfrågar fler konsulter från oss.

Calvia vill fortsätta ligga långt fram i tekniken men också vara nära och förstå kundens krav och skapa affärsnytta. Våra kunder uppskattar vår djupa verksamhetsförståelse vilket viktigt för oss.

Vi vill gärna att du även har intresse för Machine Learning, då vi har utvecklingsprojekt framåt, som vi behöver förstärkning till.

Flera av Sveriges största bolag och organisationer finns bland våra kunder och på Calvia erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete. Du är betydelsefull för vår verksamhet med möjlighet att utveckla både dig själv och Calvia.

Det är också viktigt med utmaningar, utveckling och uppskattning genom en levande sammanhållning men viktigast av allt - det ska vara kul att jobba på Calvia!

Vi är IT-specialister och systemutvecklare som hjälper våra kunder med kostnadseffektivt och rationellt IT-stöd oavsett om det är ett privat- eller offentlig verksamhet.

Vi söker dig inom Java/C# som har:

 • gedigen och lång erfarenhet av systemutveckling

 • erfarenhet av Java, JavaScript och/eller .NET (C#) och SQL databaser

 • erfarenhet av Systemdesign, Arkitektur och Integration

 • vana att arbeta i en Agil miljö med tillhörande metoder och verktyg

 • kunskaper inom Python med tillhörande ramverk Flask/Tornado/Pyramid/Django är ett stort plus

 • svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Det är ett plus om du har erfarenhet av Cloud/Azure/DevOps

Du är social, kreativ och gillar att jobba i team, hantera kundrelationer och har ledaregenskaper.

Du vill utvecklas och känner en ödmjukhet inför kunderna.

Har högskoleexamen inom området.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig

Kontakta gärna Kristian Persson

E-post kristian.persson@calvia.se   Tel +46 707 645506

Projektledare

Projektledare - Specialist inom Implementation  

Vi söker dig med erfarenhet inom projektledning till rollen som Projektledare. För att lyckas i rollen bidrar du med din erfarenhet från  implementationsprojekt av både kundunika- och standardiserade affärssystem, gärna  inom supply chain, tillverkning och ekonomi. 

Du drivs av utmaningen att hjälpa kunden driva projektet genom att fånga och prioritera behoven, kommunicera och skapa samsyn samt vara tydlig och ha kontroll över detaljerna. Du blir en del i Calvia’s team med fokus på projektledning. 

Krav 

 • Du har erfarenhet av projektledning hos kund 

 • Stor kunskap om affärssystem och implementation  

 • Erfarenhet av att leda workshops hos kund 

 • Du har en akademisk examen 

 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift 

 • Du har minst 5 års erfarenhet av arbete som projektledare 

Meriterande 

 • Erfarenhet som konsult 

 • Erfarenhet av kravhantering

Du som person  

Du trivs med direkt kundkontakt och har ett konsultmässigt förhållningssätt. Du är öppen och kommunikativ i ditt arbete och ser alltid nya möjligheter. Du är en problemlösare som drivs av engagemang, noggrannhet och struktur. Ledord som självständighet och integritet samt viljan att leda en grupp och dela dina kunskaper till medarbetare är självklarheter som tilltalar dig. Som projektledare visar du vägen framåt och uppmuntrar dina kollegor att alltid uppnå bästa resultat.

Varför Calvia 

Calvia erbjuder dig ett utmanande arbete där du har möjlighet att utveckla långsiktiga kundrelationer. Hos Calvia kommer du få möjlighet att arbeta i projekt med stort eget ansvar och med moderna lösningar. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och premieras samtidigt som du utvecklas. Calvia’s kultur styrs av värdeskapande, laganda och passion för verksamhetsutveckling.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig

Kontakta gärna Thomas Nyvall

E-post thomas.nyvall@calvia.se   Tel +46 708 474791

Sven Hultins Plats 5   

412 58 Göteborg

+46 (0) 31 68 78 80