KARRIÄR

Karriär

Vill du utvecklas med spännande och utmanande projekt? Uppskattar du gemenskapen i en liten och kompetent organisation? Vill du ha rätt uppbackning för att växa i din yrkesroll? Vi tror att trivsel är en förutsättning för utveckling och goda prestationer. Om du tror att delaktighet och tillgänglighet är viktiga delar för våra kunders utveckling är du välkommen att kontakta oss.

Calvia söker 5 C# .NET-utvecklare

Calvia befinner sig i en expansiv fas och söker nu fler konsulter, både seniora och lite mer juniora.

Med välfylld kassa och god ekonomi har vi nu plats för 5 C# .NET-utvecklare.

Är du trött på att vara en bricka i en stor organisation och är sugen på ett lite mindre bolag där alla är nyckelspelare?

Vi tror på ett agilt arbetssätt baserat på delaktighet och förtroende. Detta innebär att vi har ett gemensamt ansvar för beslut och framgång inom Calvia.

Tror du på nedanstående?

  • Kontinuerlig kompetensutveckling

  • Agilt arbetssätt betyder samarbete och förtroende

  • Goda kundrelationer baseras på öppenhet, samarbete, långsiktighet och ärlighet.

  • En mix av ålder, erfarenhet och kön ger fler perspektiv

  • Utmaningar, framgångar och vinster delas solidariskt

  • Balans i livet, goda relationer och rörelseglädje

Kan du svara JA på ovanstående påståenden vill vi gärna träffa dig som brinner för C# .NET utveckling. Hör av dig! Vi vill gärna höra vilka områden du brinner för, vilken typ av uppdrag du är intresserad av samt vilka tankar du har kring din utveckling och vad som är viktigt för att du skall trivas.

Vi sitter på AWL (A Working Lab) inne på Chalmers-området.

Flytande svenska i tal och skrift är önskvärt.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig!

Kontakta gärna Harald Rohlin

Tel  073 6009300

Kristian Persson

Tel 031 687880

E-post job@calvia.se  

Bifoga gärna ditt CV.

Utvecklare - Machine Learning

Calvia levererar spetskompetens inom AI och Machine Learning. Vi predikterar och automatiserar central information för våra kunder som effektiviserar och gör dem mer lönsamma.

 

Vi söker nu en passionerad, driven och lösningsorienterad medarbetare till vårt AI/ML och Advanced Analytics team för att vidareutveckla vår Machine Learning plattform och tillämpade lösningar.

 

Kompetens:

Full Python data science stack

- Pandas

- Scikit-learn (Sklearn)

- Seaborn

 

Erfarenhet av utveckling i Cloud med DevOps, kontinuerlig integrering och tillämpning i Azure eller AWS.  Alternativt, python backend utveckling med ramverk som Flask / Tornado / Pyramid / Django.

 

Bekant med maskininlärning-algoritmer som Random forest och Gradient boosting. 

 

Kommunicera obehindrat på svenska och engelska.   

 

Dina mjuka färdigheter är passion och uthållighet för långsiktiga mål. Öppen, ödmjuk och flexibel samt hungrig efter ny kunskap.  

 

Calvia erbjuder början på en karriär inom AI/ML och Avancerad analys eller nå högre höjder inom morgondagens AI/ML.

 

Förutom att du har stor frihet att påverka ditt arbete, stimulerar och vägleder Calvia din karriär inom området Advanced Analytics och AI/ML. 

Du som person  

Du är öppen och kommunikativ i ditt arbete och ser alltid nya möjligheter.  Du är en problemlösare som drivs av engagemang, noggrannhet och struktur.  Självständighet  och integritet  samt  viljan att dela dina kunskaper till medarbetare är självklarheter som tilltalar dig.

 

Vi på Calvia 

Calvia erbjuder dig ett utmanande arbete  där du har möjlighet att utvecklas.  Hos Calvia kommer du få möjlighet att arbeta i projekt med tekniskt ansvar för moderna lösningar. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och premieras samtidigt som du utvecklas. Calvias kultur styrs av värdeskapande, laganda och passion för verksamhetsutveckling.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig

Kontakta gärna Harald Rohlin

E-post job@calvia.se   Tel +46 736009300