top of page

KARRIÄR

Karriär

Vill du utvecklas med spännande och utmanande projekt? Uppskattar du gemenskapen i en liten och kompetent organisation? Vill du ha rätt uppbackning för att växa i din yrkesroll? Vi tror att trivsel är en förutsättning för utveckling och goda prestationer. Om du tror att delaktighet och tillgänglighet är viktiga delar för våra kunders utveckling är du välkommen att kontakta oss.

Calvia söker C# .NET-utvecklare

Calvia befinner sig i en expansiv fas och söker nu fler C# / .NET-utvecklare och som gillar att ligga på framkant när det gäller nya tekniker och metoder, t ex Azure DevOps, Cloud, CI/CD, TDD, Microservices, SQL databaser, Elastic search, Angular/React och tillhörande teknologier och metoder.

 

Vi tror på samarbete, kontinuerlig kompetensutveckling, agil utveckling av både företaget och i programutveckling. Genom att samarbeta och stötta varandra blir allt roligare, kunderna nöjdare och kakan större. Vår inriktning är verksamhetsnära IT i Göteborgsområdet med fokus på .NET-utveckling och Data Analytics.

 

Vill du dessutom vara med och påverka din och företagets utveckling erbjuder vi en mycket fördelaktig partner-modell för delägande och vinstdelning och där varje konsult får ett stort inflytande på sin och företagets prioriteringar för att skapa bästa tänkbara utveckling, glädje, trivsel och framgång.

 

Vi brinner för:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling

  • Agilt arbetssätt baserat på delaktighet, samarbete och förtroende

  • Goda kundrelationer präglat av öppenhet, samarbete, långsiktighet och ärlighet.

  • En mix av ålder, erfarenhet och kön ger fler perspektiv

  • Utmaningar, framgångar och vinster delas solidariskt

  • Balans i livet, goda relationer och stor flexibilitet

Låter detta intressant så vill vi gärna träffa dig och höra vilka områden du brinner för, vilken typ av uppdrag du är intresserad av samt vilka tankar du har kring din utveckling och vad som är viktigt för att du skall trivas.

 

Hör av dig så berättar vi mer.

 

Vi sitter på AWL (A Working Lab) inne på Chalmers-området, Johanneberg.

 

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig!

 

Kontakta gärna Harald Rohlin

Tel 073 6009300

 

Kristian Persson

Tel 031 687880

 

E-post job@calvia.se

Bifoga gärna ditt CV.

Utvecklare - Machine Learning

Calvia levererar spetskompetens inom AI och Machine Learning. Vi predikterar och automatiserar central information för våra kunder som effektiviserar och gör dem mer lönsamma.

 

Vi söker nu en passionerad, driven och lösningsorienterad medarbetare till vårt AI/ML och Advanced Analytics team för att vidareutveckla vår Machine Learning plattform och tillämpade lösningar.

 

Kompetens:

Full Python data science stack

- Pandas

- Scikit-learn (Sklearn)

- Seaborn

 

Erfarenhet av utveckling i Cloud med DevOps, kontinuerlig integrering och tillämpning i Azure eller AWS.  Alternativt, python backend utveckling med ramverk som Flask / Tornado / Pyramid / Django.

 

Bekant med maskininlärning-algoritmer som Random forest och Gradient boosting. 

 

Kommunicera obehindrat på svenska och engelska.   

 

Dina mjuka färdigheter är passion och uthållighet för långsiktiga mål. Öppen, ödmjuk och flexibel samt hungrig efter ny kunskap.  

 

Calvia erbjuder början på en karriär inom AI/ML och Avancerad analys eller nå högre höjder inom morgondagens AI/ML.

 

Förutom att du har stor frihet att påverka ditt arbete, stimulerar och vägleder Calvia din karriär inom området Advanced Analytics och AI/ML. 

Du som person  

Du är öppen och kommunikativ i ditt arbete och ser alltid nya möjligheter.  Du är en problemlösare som drivs av engagemang, noggrannhet och struktur.  Självständighet  och integritet  samt  viljan att dela dina kunskaper till medarbetare är självklarheter som tilltalar dig.

 

Vi på Calvia 

Calvia erbjuder dig ett utmanande arbete  där du har möjlighet att utvecklas.  Hos Calvia kommer du få möjlighet att arbeta i projekt med tekniskt ansvar för moderna lösningar. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och premieras samtidigt som du utvecklas. Calvias kultur styrs av värdeskapande, laganda och passion för verksamhetsutveckling.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig

Kontakta gärna Harald Rohlin

E-post job@calvia.se   Tel +46 736009300

bottom of page